Moltres setter kunden i fokus

Hos Moltres setter vi kunden i fokus. Om det er ønskelig slipper dere å skrive et eneste ord til søknaden – gjennom et innledende strukturert telefon intervju, samt metodisk innsamling av informasjon basert på vår Stage6 metodikk samler vi inn all informasjonen vi trenger, før vi skriver hele søknaden for dere. Denne metoden er unik, og gjør at dere sparer tid.

FoU-finansiering siden 2003

Det er med en solid kunnskap om alle norske ordninger, at vi kan tilby våre kunder markedets beste betingelser til topp kvalitet. Vi mener det er helt avgjørende å tilby redelighet, integritet og god etikk. Det ser vi lønner seg for kundene våre, og det er derfor stadig flere velger oss.

No cure – no pay

På grunn av vår unike kompetanse og våre gunstige betingelser, opplever vi nå stor etterspørsel og sterk vekst. Ettersom vi er trygge på vår kompetanse og ikke ønsker at våre klienter skal ta risiko før finansieringen er på plass, arbeider vi på provisjonsbasis etter «no cure – no pay» prinsippet.

Mer FoU og verdiskapning

Vi benytter vår unike kompetanse til å gi kreative, objektive og uavhengige råd, til det beste for våre kunder – og vi forstår betydningen av konfidensialitet og integritet. Med FoU-støtteordninger blir det mer penger til FoU-arbeid og dermed verdiskapning.

Innovasjon og FoU-kunnskap

Vi legger vekt på å forstå våre kunders behov, teknologier og innovasjonspotensiale, og setter oss grundig inn i virksomheten deres. På den måten er vi stand til å hjelpe våre kunder til å nå sine mål.
Vi har kunnskapen til å raskt forstå både det forretningsmessige, FoU-aspektene og det unike ved ulike innovasjoner.


Møt vårt team

Nina Wahl

CEO og rådgiver

Siviløkonom/cand.mag sosiologi/PPU. Nina er daglig leder i Moltres. Hun har over 15 års erfaring med FoU strategier og søknader.

Bernt Christensen

Senior rådgiver

Sivilingeniør (bygg). Business development erfaring/salg og marketing fra krevende industrier i Europa, USA, Midtøsten, Sør-Korea og Kina.

Jonas Sjolte

Senior rådgiver

Ph.D, NTNU, Electrical Power Engineering, fornybar energi. Jonas har jobbet flere år med grønn teknologi, forretningsutvikling og FoU.

Rune Haugestad

Rådgiver innovasjon

Master of Entrepreneurship and Innovation. Digital Innovation strategist. Rune har jobbet flere år med forretningsutvikling og innovasjonsstrategier.

Gina Limseth

Rådgiver innovasjon

Sivilingeniør fra NTNU i Produktutvikling, design og materialer.

Axel Wahl

Researcher

B.I. studier, bachelor entreprenørskap og økononomi. Analyser og research i prosjekter.

Joakim Nergaard

Researcher

B.I. studier, økononomi og administrasjon. Analyser og research i prosjekter.

Kontakt oss

 • Adresse


  Gaustadalléen 21
  0349 Oslo, Norway

 • Telefon

  +47 93030575

 • E-post

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!